Пратите нас и путем мобилних апликација     Android iOS

ВЕЧЕ СА УРОШЕМ ПЕТРОВИЋЕМ

Ако нечије име може бити синоним за мудрост, храброст, племенитост, отворено дечје срце и радознали ум, онда је то Урош Петровић. Ове врлине негује већ дуги низ година и преноси их кроз рад са децом. Књигама које пише, било да су романи фантастике, романи у загонеткама или загонетне приче, стоним друштвеним играма које ствара, Урош Петровић подстиче децу да без страха изразе своје идеје. Учи их да размишљају и радују се путовању до циља. Јунаци његове књиге “ЗАГОНЕТНА ПОТРАГА“ су необични, радознали и успешни у решавању загонетки а књига је конципирана тако да читаоци морају да размрдају мождане вијуге и препусте се машти како би стигли до одговора. Зато, загонетна потрага може да почне.

Гост – УРОШ ПЕТРОВИЋ, књижевник, коаутор програма НТЦ учења, председник МЕНСЕ Србије и оснивач MENSA WORLD PHOTO CUP-a, првог пројекта који је укључио све Менсе света.

Организација: Културно образовни и Књижевни програм Дома културе.

 

НАПОМЕНА

Поштовани посетиоци,

Због неповољне епидемиолошке ситуације и обавезе поштовања мера заштите које је прописао Републички кризни штаб, посебно ношења заштитне маске и одржавања физичког размака, обавештавамо Вас да је ИЗРИЧИТО ЗАБРАЊЕНО УНОШЕЊЕ ХРАНЕ И ПИЋА у све просторе Дома културе Чачак у коjима се реализују програмски садржаји или едукативне активности.

Све пронађено ће бити враћено на улазу од стране обезбеђења.

Пратите нас и путем мобилних апликација    
Android iOS