Пратите нас и путем мобилних апликација     Android iOS

Трибина: ФУНКЦИОНАЛНА ХРАНА 21. ВЕКА

Пројекат ФУНКЦИОНАЛНА ХРАНА 21. ВЕКА – ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ ИЗ ПЕРСПЕКТИВЕ НАУЧНИКА је базиран на експерименталним подацима у току дугогодишњег научног рада чланова тима, који ће на сликовит начин представити значај хране и природних производа. Овим пројектом би започела промоција валидираних научних резултата, који су недовољно познати широј јавности, укључујући и ученике средњих и основних школа. У оквиру пројекта учесници ће се упознати са савременим достигнућима у овој области, што ће бити представљено кроз занимљив садржај којим ће се природни производи пореклом из биљака и гљива приказати као биолошки агенси који имају потенцијал за примену у фармацији, медицини и индустрији хране.

Гости – Научници са Института за биолошка истраживања “Синиша Станковић“, института од националног значаја за Реублику Србију, Универзитета у Београду.

Фото: Јасмина Гломочлија и Дејан Стојаковић.

 

НАПОМЕНА

Поштовани посетиоци,

Због неповољне епидемиолошке ситуације и обавезе поштовања мера заштите које је прописао Републички кризни штаб, посебно ношења заштитне маске и одржавања физичког размака, обавештавамо Вас да је ИЗРИЧИТО ЗАБРАЊЕНО УНОШЕЊЕ ХРАНЕ И ПИЋА у све просторе Дома културе Чачак у коjима се реализују програмски садржаји или едукативне активности.

Све пронађено ће бити враћено на улазу од стране обезбеђења.

Пратите нас и путем мобилних апликација    
Android iOS