Пратите нас и путем мобилних апликација     Android iOS

SA MOZZARTOM NA KRILIMA MUZIKE

Музичко путовање кроз Србију, Са Моцартом на крилима музике стиже у Чачак 23. маја

Хуманитарни музички караван „Са Моцартом на крилима музике“, под покровитељством гђе Тамаре Вучић и уз несебичну подршку града Чачка, одржаће се у великој сали Културног центра овогодишње српске престонице културе.

Након веома успешних концерата у Београду, Лозници Нишу и Ваљеву Културни центар Чачак ће бити место уживања у клавирским делима познатих композитора Франца Шуберта, Фредерика Шопена и Франца Листа у извођењу младог музичког виртуоза, пијанисте Стефана Ђоковића.

-Концертом у Чачку желимо да одамо почаст свим жртвама и пошаљемо љубав, снагу и молитву онима који су преживели са молитвом да се што пре опораве. Јако ми је драго што ће наш музички караван посетити овај прелепи град у години када је он национална престоница културе. До сада су се град Чачак И сви његови културни радници показали као изузетни професионалци који су оправдали ласкаву титула која им је додељена. Искрено се надам да ће сала бити испуњена до последњег места И да ћемо показати колико смо емпатични, колико волимо овај град И једни друге. – истакао је Ðоковић

Приход од улазница, које су у продаји на благајни Културног центра Чачак, биће дониран овој установи која је позната по активностима популаризације културних садржаја.

Пројекат „Са Моцартом на крилима музике“ је прилика да Чачани уживају у неким од најлепших комада класичне музике, И да уз то подрже рад центра за културу свог града И покажу хуманост на делу.

 

Концерт почиње у 20 часова у великој Сали КЦ Чачак.

Пратите нас и путем мобилних апликација    
Android iOS