Пратите нас и путем мобилних апликација     Android iOS

Предавање: РОДИТЕЉСТВО ЗА ПОЧЕТНИКЕ

Не каже се без разлога да су деца Божји дар, а трудноћа благословено стање. Привилегија и чисто задовољство величанственог стварања новог живота, рећи ће сви они који су свесни величине, лепоте и узвишености трудне жене као и светости и незамењивости мајке. Савремено родитељство се данас суочава са бројним изазовима. Новопечени родитељи су преплављени саветима о томе како треба да воде рачуна о својој беби. Часописи, књиге, електронски медији, курсеви за родитеље, пријатељи и породица вам стално говоре шта треба да радите и како да се понашате, а то је довољно да збуни и најпосвећенијег родитеља. Како да сачувате здрав разум и брак када добијете бебу? Зашто је синдром „савршене мајке“ савршен пут у депресију?

Гост – АНА МИЛЕТИЋ МИЛОВАНОВИЋ, психолог – психотерапеут, са дугогодишњим радним искуством у психотерапији појединаца, парова и група. Реализује групе за лични раст, као и рад са групама онколошких пацијената и особа са инвалидитетом.

НАПОМЕНА: Реализација програма зависиће од развоја епидемиолошке ситуације. У циљу заштите свих грађана, молимо посетиоце да се придржавају прописаних противепидемијских мера.

Пратите нас и путем мобилних апликација    
Android iOS